Име и презиме: Сашо Арсов

Факултет и студиска насока: Земјоделски факултет, Растителна биотехнологија, дипломиран инженер по растителна биотехнологија.

Повеќе...

Име и презиме: Кристина Панев

Факултет и студиска насока: Земјоделски факултет, Фитомедицина

Повеќе...

Име и презиме:  Лолита Спирова
Факултет и студиска насока: Земјоделски факултет, студент на втор циклус студии на студиската програма Безбедност на храна.

Повеќе...

Име и презиме: Александар Пиперевски

Факултет и студиска насока: Земјоделски факултет, магистер во областа на енологијата.

Повеќе...

Име и презиме: Тина Петрова

Факултет и студиска насока: Земјоделски факултет, завршен прв циклус на студии – Биологија, запишан втор циклус на студии на студиска програма Фитомедицина.

Повеќе...

Име и презиме: Филип Камчев
Факултет и студиска насока:  Земјоделски факултет, насока Енологија
Тековна професија: енолог
Место на вработување: Винарија „Киево“

Повеќе...

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ бр. 89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна МакедонијаСтудентски прашања

Штип/Прилеп - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.