Име и презиме: Биљана Балабанова

Факултет каде што предавам, титула и област на специјализација:
Земјоделски факултет, вонреден професор во научната област хемија на земјиште и тековно ја извршувам функцијата продекан на Земјоделскиот факултет.

Повеќе...

Име и презиме: Фиданка Трајкова

Факултет каде што предавам, титула и област на специјализација:
Земјоделски факултет, редовен професор, област физиологија на растенијата/ градинарство.

Повеќе...

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ бр. 89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна МакедонијаСтудентски прашања

Штип/Прилеп - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.