Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, Земјоделски факултет, има потреба да ангажира едно лице консултант од областа на економија, агроекономија и менаџмент, како соработник во реализирањето на проектот „CARBONICA (101087233), CARBON INITIATIVE FOR CLIMATE-RESILIENT AGRICULTURE“. Проектот е финансиран од програмата HORIZON-CSA (HORIZON-WIDERA-2022-ACCESS-04-01 и ќе трае до  31.12.2026 година.

Повеќе...

Проф. д-р Кирил Бахчеванџиев од Политехничкиот Универзитет во Коимбра, Португалија, на ден 08 април (петок), со почеток во 11 ч., ќе одржи предавање за студентите на Земјоделски факултет, во Наставен центар Штип, во рамките на ЕРАЗМУС програмата.

Повеќе...

Почитувани,

Земјоделскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип во периодот од 28 до 30 октомври 2021 г., ќе биде организатор и домаќин на:

Повеќе...

Journal of Agriculture and Plant Sciences (ЈАРЅ) е наследник на националното списание Годишен зборник на Земјоделскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип, кој започа да се издава во 2000 година.

Повеќе...

Journal of Agriculture and Plant Sciences (ЈАРЅ) is successor of the national journal Yearbook of Faculty of Agriculture of Goce Delcev University, which was published since 2000. Publication of Journal of Agriculture and Plant Sciences (ЈАРЅ) as international journal continues from 2017, semiannually, starting with Volume 15. Since August 2020, the journal is indexed in EBSCO.

Повеќе...

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ бр. 89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна МакедонијаСтудентски прашања

Штип/Прилеп - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.