Добредојдовте Бруцоши!

3.10 2022 г. Одржан Првиот академски час на Земјоделски факултет

Деканката на Земјоделски факултет, проф. д-р Емилија Арсов, на ден 3 октомври за новите студенти во Свечената сала на Земјоделскиот факултет одржа Прв академски час на кој преку поздавен мотивационен говор им беше посакано топло добредојде на новите студенти, беше претставен наставниот кадар и електронските платформи со кои располага Универзитетот за поголема достапност до информациите.

Во име на деканката и на сите вработени на Земјоделски факултет, чест и привилегија ни е заедно со сите наши студенти, бруцоши и студентите од погорните години, да се здружиме и чекориме кон решавање на сите предизвици и заеднички да го подигнеме знаењето за Земјоделски факултет како и потребата од земјоделски инженери агрономи на пазарот на трудот.

Среќно и успешно студирање!

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ бр. 89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна МакедонијаСтудентски прашања

Штип/Прилеп - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.