Поради прогласената пандемија со корона вирусот и препораките на Светската здравствена организација за социјална изолација, III Меѓународно научно-стручно советување Агро-наука и пракса (АПН 2020) што беше планирано да се одржи во периодот 23-24.04.2020 година се одложува на неопределено време.
Регистрација и апстракти за учество на III Меѓународно научно-стручно советување Агро-наука и пракса (АПН 2020) ќе се примаат во континуитет на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. со пополнување на Формуларот за регистрација и апстракт (достапен во MS Word документ).
За сите понатамошни детали ќе бидете навремено известени.
Организацискиот одбор на АПН 2020 Ви посакува добро здравје и придржување до препораките на здравствените институции за спречување на ширењето на корона вирусот!

Формулар за регистрација и апстракт(.doc)

Организациски одбор
III Советување Агро-наука и пракса 2020
Земјоделски факултет, Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
ул. „Крсте Мисирков“, бр. 10-A, П. фах 201,ф 2000 Штип, Македонија

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000
Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.