Почитувани студенти,

Во прилог Ви доставуваме покана за учество на најголемиот собир за студенти, професори и асистенти од земјоделската струка - "Agronomijadi 2019".

Повеќе...

Се известуваат студентите од прв циклус на студии дека рокот за пријавување на испити во Септемвриска (дополнителна) сесија 2017 година е продолжен до (заклучно со) 03.09.2017 година, 23:59 ч.

Земјоделскиот факултет досега има организирано неколку студиски размени во рамките на програмата Еразмус плус и се очекува и годинава да се информираат и поттикнат да аплицираат многу повеќе студенти за семестарални студиски престои.

Повеќе...

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000
Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.