Студенти од Земјоделскиот факултет од втора, трета и четврта година од Наставен центар Штип и Струмица, заедно со проф. д-р Верица Илиева, проф. д-р Драгица Спасова, проф. д-р Мите Илиевски, проф. д-р Душан Спасов, д-р Билјана Атанасова и дипл. инж. агр. Иван Донев, минатата недела го посетија Земјоделскиот институт во Карнобат, Р. Бугарија.

Повеќе...

Во рамките на ЕРАЗМУС + програмата за наставен кадар, во периодот од 29 до 2 мај, проф д-р Венета Капчина - Тотева од Софискиот Универзитет, Биолошки факултет, одржа предавање пред студентите на Земјоделски факултет.

Повеќе...

Теренска настава и посета на различни производни капацитети и преработувачки компании, со цел практичната настава да се доближи до студентите на Земјоделски факултет, продолжува и понатаму.

Повеќе...

Како дел од наставната програма од областа ПЕДОЛОГИЈА, визитинг професорот Јовица Васин одржа предавања за студентите на Земјоделскиот факултет, во периодот од 08-12 мај.

Повеќе...

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Иван Боев

Тел: +389 32 550 074

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.