Во рамките на курсот Фитопатологија кај проф. д-р Саша Митрев за студентите во Наставен центар - Штип, визитинг професор Радивоје Јевтиќ од Институтот за полјоделство и градинарство во Нови Сад одржа предавање на тема „Болести кај житните култури“.

Повеќе...

Земјоделскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип по вторпат го организира Меѓународното научно-стручно советување „Агронаука и пракса“.

Повеќе...

Студентите на Земјоделскиот факултет, насока Градинарство (VIII семестар) и Растителна биотехнологија (VIII семестар), под менторство на проф. д-р Лилјана Колева-Гудева ја посетија компанијата „MKD VITRO“ во Виница, основана со холандски капитал.

Повеќе...

Во изминатиот период, во рамките на програмата „Еразмус“, на студиската програма Биологија во склоп на Земјоделскиот факултет при УГД како гости присуствуваа Михал Балаж и Јозеф Мацко од Католичкиот универзитет во Словачка.

Повеќе...

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000
Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.