Во периодот од 22 до 24 ноември двајца студенти претставници од Земјоделски факултет, Сашо Арсов и Цветан Стојков - студенти од трета година, беа на работниот состанок кој се одржа во Бања Лука.

Состанокот беше организиран со цел студентите да го дефинираат Статутот на Агрономијада 2020, условите, критериумите и местото на одржување на следната Агрономијада.

Едногласно студентите се сложија следната Агрономијада 2020 да биде во Република Бугарија, на Сончев брег, во периодот од 14 до 18 мај 2020 г. Воедно, ова е првиот отворен повик до сите наши студенти на Земјоделски факултет да се пријавуваат за учество на Агрономијада 2020.

Дополнителни информации на контакт: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000
Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.