Почитувани студенти,

Во прилог Ви доставуваме покана за учество на најголемиот собир за студенти, професори и асистенти од земјоделската струка - "Agronomijadi 2019".

Оваа година "Agronomijadi 2019" ќе се организира во Будва, во периодот од 21.05.  - 25.05.2019

Ве замолуваме сите кои сте заинтересирани за учество на "Agronomijadi 2019" да се пријавите на е-маил Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. најдоцна до 28.02. (Четврток) за да имаме време да ја продолжиме организацијата

Дополнително за сите инфромации ќе бидете известени откако ќе го знаеме финалниот број на заинтересирани студенти.

Со почит.

 ПОКАНА (.pdf)

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000
Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Зорица Горгиева

Тел: +389 32 550 253

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.