Во рамките на ЕРАЗМУС + програмата за наставен кадар, во периодот од 29 до 2 мај, проф д-р Венета Капчина - Тотева од Софискиот Универзитет, Биолошки факултет, одржа предавање пред студентите на Земјоделски факултет.

Предавањето беше од областа на Физиoлoгијa нa рaстенијaтa и Културa нa рaстителни ткивa, корисно за студентите од IV година на студиска програма Градинарство кои го изучуваа предметот Биотехнологија и биосигурност во последниот семестар.

Остварената соработката во рамките на ЕРАЗМУС програмата, отвара можности за идни научни соработки во насока на  размена на наставен кадар и апликација за научно истражувачки проекти.

Секретар/Технички секретар

Елизабета Д. Барбареева
Тел: +389 32 550 600
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Иван Јосифов 

Тел: +389 32 550 071

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Кавадарци - Иван Боев

Тел: +389 32 550 074

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица - Аница Удовалиева

Тел: +389 32 550 250

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прилеп - Наташа Маџовска

Тел: +389 32 550 774

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.